avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Poate fi obligat un administrator sa si incheie contr ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Poate fi obligat un administrator sa si incheie contr indiv de munca?

In fapt administratorul unui SRL asociat unic, cetatean strain a fost obligat de catre ITM sa incheie un contract individual de munca incepand cu septembrie 2007.Cum poate fi obligat la aceasta si cum ar trebui sa procedeze intrucat e f greu de modificat toate actele depuse la institutii pt anul 2007?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:21, 16 Mai 2008
Asociatul unic poate avea calitatea de salariat al societăţii cu răspundere limitată al cărui asociat unic este. Deci, nu este obligatorie angajarea lui.

Cum l-a obligat ITM-ul sa incheie un c.i.m.? Acest lucru se poate face doar in urma unui control si in urma masurilor dispuse de inspectorii ITM-ului.
Daca are un proces-verbal prin care este obligat sa incheie un c.i.m. , va merge la ITM cu c.i.m. si cu copie de pe acest proces-verbal pentru a putea fi inregistrat.
Pentru celelalte acte depuse se pot face acte rectificative.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca la firma mea? petosticky1979 petosticky1979 As vrea sa stiu daca eu sunt asociat unic in societate si o sa si lucrez ca sofer TIR, sunt obligat sa am contract de munca? Ma intereseaza deoarece nu vreau ... (vezi toată discuția)
Acte primire asociati intrun srl simi79 simi79 Buna ziua.Va rog spuneti-mi si mie ce acte trebuie pentru a primi intrun SRL inca doi asociati.Acum la momentul acesta SRL este cu asociat unic.Unul dintre ... (vezi toată discuția)
Administrator si asociat unic, cetatean din ue cris2279 cris2279 Buna ziua, Administratorul si unicul asociat al unui SRLeste cetatean din UE. Se poate face un contract de munca intre societate si administrator? Care este ... (vezi toată discuția)