avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ocuparea unui spatiu locativ abuziv
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ocuparea unui spatiu locativ abuziv

ocupa 2 camere abuziv ,aceste 2 camerea au propietari diferiti,intretinera se face per camera sau acumulate(precizez ca aceiasi familie ocupa cele 2 camere. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: marina_1957 , utilizator 11:30, 20 Aprilie 2012
Daca puteți sa fiți explicit/a.
Cine ce a ocupat?
proprietari de drept numai locuiesc in aceste camere si terte pers au intrat abuziv in aceste camere. Proprietari de drep nu au facut plingere la politie pentru ca ,au intrat abuziv in aceste camere(noi nici nu ii cunoastem pe proprietari de drept.doar numele acestorA) Proprietari de drept nu mai locuiesc de 15 ani de zile,nu mai se cunosc adresele actuale ale acestora....ce cai de atac avem?..........multumim!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrarea unui complex rezidential cu case si blocuri maria_carmen maria_carmen Prin Asociatia de propietari infiintata in febr 2013 se gestioneaza un Complex Rezidential format din: 7 case (P+2E); un bloc cu 3 scari (P+3E) cu ap de 2, 3 ... (vezi toată discuția)
Incalcare drept de proprietate DDDumitru DDDumitru buna ziua, va supun atentiei urmatoarea problema in speranta ca imi ve-ti putea oferi o solutie viabila: sunt proprietarul unei boxe (camera de serviciu) la ... (vezi toată discuția)
Se poate cumpăra spațiu comun (pod) cu limitare acces pentru restul locatarilor? am fost amenințat de un vecin când am intrat în pod tib71stef2008 tib71stef2008 Locuiesc intr-un imobil vechi cu 4 etaje la ultimul etaj ca si chirias la icral,pe acelasi nivel cu mine dar cu intrare prin curtea interioara a blocului,scara ... (vezi toată discuția)