avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... totul despre procura speciala administrare imobil ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

totul despre procura speciala administrare imobil proprietate personal

buna ziua am si eu o intrebare cu privire la procura de administrare imobil
Sunt plecata din tara si am o locuinta in romania,am facut o procura speciala prietenei mele in vederea ADMINISTRARII IMOBILULUI PROPRIETATE PERSONALA.
Intrebarea mea este -
Mandatarul meu va putea vinde acel imobil in baza acestei procuri?are acest drept in baza acestei hartii?:hm:
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters160825 , utilizator 16:11, 24 Februarie 2011
nu, mandatul dvs e dat strict pentru administrarea imobilului si nu pt vanzarea lui, vanzarea fiind un act de dispozitie asupra imobilului, in acest scop mandatul trebuie sa fie dat special pentru a vinde altfel nu
Multumesc mult de raspuns ,o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare casa, incerc sa vand o casa printr-o agentie mobiliara, ... vh2 vh2 vanzare casa, incerc sa vand o casa printr-o agentie mobiliara, deoarece locuiesc in tara 30 zile/an. locuinta provine din donatia mamei mele care este in ... (vezi toată discuția)
Dreptul de proprietate pearl pearl Buna ziua. Eu impreuna cu sotul am facut o procura notariala soacrei, pentru a putea administra bunurile noastre, noi fiind plecati din tara. In prezent dorim ... (vezi toată discuția)
Procura vinzare adigrig adigrig Eu si sotia suntem proprietarii unui apartament in Romania. Acum domiciliem in strainatate si vrem sa vindem apartamentul. Ce fel de procura trebuie facuta de ... (vezi toată discuția)