avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... informare de schimbare a postului - urgent
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

informare de schimbare a postului - urgent

Buna ziua.
Compania la care lucrez a decis sa restructureze postul meu de manager IT. In CCM scrie ca am dreptul la 2 salarii daca se face restructurare.Firma mi-a propus un alt post intern printr-o notificare, eu am fost de acord cu acea notificare si am solicitat in scris mai multe date despre noul post. Am primit o INFORMARE, care arata ca mai jos:
"INFORMARE
1.Obiectul contractului: Conform fisei postului(anexata)
2.Salariul:
Salariul de baza brut lunar: x lei, nenegociabil
3.functia: manager proiect
4.durata contractului: determinata de 3 luni.
Celelalate elemente ale contractului individual de munca raman neschimbate.
In sensul delor de mai sus urmeaza sa incheiem un act aditional la contractul individual de munca.
Am luat la cunostinta,
Numele:...."
Eu nu vreau sa fie salariul diminuat si nici perioada determinata. Ce se intampla daca semnez/nu semnez acest act?
Eu am vrut doar sa fiu restructurat, am fost sfatuit sa accept alt post explicandu-mi-se ca daca firma iti propune si tu refuzi, nu te restructureaza cu salarii compensatorii si somaj. Am procedat bine?
Rog urgent sfaturi.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Presiune/amenintare cu desfiintarea postului daca nu semnez mutarea in alt departament danidnc danidnc Buna seara, Lucrez intr-o banca la analiza credite PF care datorita activitatii mai reduse etc in iunie 2015 mi s-a propus un acord prin care pana la ... (vezi toată discuția)
Restructurare post LDMUNTEANU LDMUNTEANU Buna ziua, va adresez urmatoarea intrebare: in cadrul unei multinationale se inchide o agentie. In aceste conditii se restructureaza pozitiile. Conform ... (vezi toată discuția)
Restructurare departament si implicit post la intoarcere din cic de 2 ani. Dana X Dana X Ce ma sfatuiti sa fac in cazul in care departamentul in care lucrez s-a desfiintat si implicit postul de manager pe care sunt angajata? Mai exact la ... (vezi toată discuția)