Buna ziua.
astazi am avut procesul cu angajatorul pentru neacordarea ajutorului la nastere.
Pentru ca acesta nu s-a prezentata si nici nu a depus intampinare, am fost intrebata daca doresc sa reformulez actiunea sau am alte pretentii. Am spus ca cererea mea ramane neschimbata si atunci presedintele mi-a spus ca mi se va comunica hotararea.
Atat....
Nu cunosc procedura, de aceea va intreb daca trebuia sa mi se spuna pe loc rezultatul si daca nu, in cat timp voi afla daca am castig de cauza sau nu.
Multumesc
pe site nu au scris solutia....si sa merg la rhiva inseamna sa parcurg iar 160 km si sa pierd mai bine de o jumatate de zi.
mi se trimite in scris acasa?
Putintica rabdare caci de ieri pana azi nu trecu decat o noapte, iar baza aceea de date este completata de oamani care lucreaza ..de zi :)
O sa apara solutia pe site.
Si vi se va comunica si hotarare de indata ce va fi redactata. (e...aici e mai complicat, cat de repede se va redacta...ne lasam surprinsi).
luati de pe site nr. de telefon al registraturii/arhivei si intrebati de solutie, daca intre timp nu s-a afisat pe site.Nu aveti de ce sa fiti suspicioasa, e posibil ca instanta sa amane pronuntarea pentru a da posibilitatea partii care nu s-a prezentat sa depuna concluzii scrise.
Recurs
mioaranoni
s-a dispus o decizie in proces impotriva mea:
doresc sa fac recurs si mi se precizeaza: 15 zile de la comunicare !!!
Decizia a fost data pe 5 septembrie si ... (vezi toată discuția)