avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs

s-a dispus o decizie in proces impotriva mea:
doresc sa fac recurs si mi se precizeaza: 15 zile de la comunicare !!!
Decizia a fost data pe 5 septembrie si afisata pe site, ca de acolo stiu
Intrebarea este: "comunicare" inseamna afisarea pe site sau comunicarea scrisa?
multumesc,
Cel mai recent răspuns: mioaranoni , utilizator 08:47, 20 Septembrie 2012
comunicarea scrisa
comunicarea scrisa.
Termenul incepe sa curga de la momentul comunicarii hotararii.
Termenul de la care aveti dreptul sa formulati contestatie impotriva hotararii instantei de fond este de 15 zile de la data comunicarii dv a solutiei motivate
Daca a aparut pe site verificati la arhiva tribunalului daca s-a comunicat sentinta.
Recent am vazut anuntat ca in sistemul electronic se va trece si data comunicarii dar nu stiu daca s-a si pus in practica.
Pana acum pe site aparea doar hotarea, urmand ca sentinta sa fie trimisa dupa ce o motiva judecatorul.
Nu va bazati prea mult pe posta romana, nu functioneaza intotdeauna perfect, v-o spun din proprie experienta.
EXACT: chiar in dosarul acesta am gasit in dosar o notificare care nu a ajuns, dar acolo se mentiona ca mi-a fost transmisa..

Alte discuții în legătură

Perioada de recurs szebeni arthur szebeni arthur dupa discutiile in fond in cadrul unui proces civil judecatorul a acceptat cererea partii adverse de a da sentinta in 7 zile,unde gasesc eu sentinta ptr a ... (vezi toată discuția)
Actiune in comercial- pretentii ct ct sa presupunem ca societatea 'x' este data in judecata de societatea "y"pentru pretentii.Societatea "x" nu este citata in mod legal, reprezentantul acesteia ... (vezi toată discuția)
Comunicarea hotararii judecatoresti gdla gdla Buna ziua, Am depus o plangere impotriva unui proces verbal de contraventie. In data de 23 martie apare pe site (just portal) ca plangerea a fost respinsa ... (vezi toată discuția)