Buna ziua. Va rog mult sa ma ajutati si pe mine intr-o problema . Am de contestat o amenda pe societate comerciala , stiu ca trebuie sa merg la judecatorie si sa depun contestatie , inclusiv la sediul institutului care mi-a dat amenda, dar nu stiu ce trebuie sa contina acea contestatie. Daca puteti sa-mi da-ti un exemplu sa ma ajutati. Va multumesc anticipat.
pai daca ne spuneti despre ce este vorba atunci putem formula o opinie. exemple de plangeri le gasiti pe internet dar continutul depinde de fiecare caz.
In principal contestatia trebuie sa contina motivele pentru care solicitati anularea procedului-verbal de contraventie. Acestea pot fi de mai multe feluri, unele pot viza valabilitatea procesului-verbal daca nu sa fost intocmit potrivit prevederilor legale, sau se pot referi la contraventie. Un model e mai greu de dat pentru ca sunt mai multe elemente care trebuiesc avute in vedere la o astfel de contestatie si bine ar fi sa angajati un avocat pentru acest lucru.
In cazul acesta depuneti contestatia impotrivsa procesului-verbald e contraventie ca sa nu iesiti din termen, puteti sa o scrieti de mana si aratati ca o motivati ssau precizati pana la primul termen de judecata,
S.c. .... contest procesul verbalnr... din data...., deoarece ....si atat? M asemnez, pun stampila firmei si atat? Trebuie sa scriu si ca in proces voi fi reprezentata de un avocat?Ca nu am avocat deocamdata.