avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cum se depune o contestatie la o amenda
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cum se depune o contestatie la o amenda

Buna ziua. Va rog mult sa ma ajutati si pe mine intr-o problema . Am de contestat o amenda pe societate comerciala , stiu ca trebuie sa merg la judecatorie si sa depun contestatie , inclusiv la sediul institutului care mi-a dat amenda, dar nu stiu ce trebuie sa contina acea contestatie. Daca puteti sa-mi da-ti un exemplu sa ma ajutati. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: CAMELIA GRAMA , Avocat 00:51, 25 Februarie 2011
pai daca ne spuneti despre ce este vorba atunci putem formula o opinie. exemple de plangeri le gasiti pe internet dar continutul depinde de fiecare caz.
In principal contestatia trebuie sa contina motivele pentru care solicitati anularea procedului-verbal de contraventie. Acestea pot fi de mai multe feluri, unele pot viza valabilitatea procesului-verbal daca nu sa fost intocmit potrivit prevederilor legale, sau se pot referi la contraventie. Un model e mai greu de dat pentru ca sunt mai multe elemente care trebuiesc avute in vedere la o astfel de contestatie si bine ar fi sa angajati un avocat pentru acest lucru.
Ultima modificare: Joi, 24 Februarie 2011
Adina-Bianca Popea, Avocat
In prima faza nu prea am bani de avocat. As fi vrut sa depun contestatia si in timp sa angajez un avocat. Contestatia poate fi scrisa de mana?
In cazul acesta depuneti contestatia impotrivsa procesului-verbald e contraventie ca sa nu iesiti din termen, puteti sa o scrieti de mana si aratati ca o motivati ssau precizati pana la primul termen de judecata,
S.c. .... contest procesul verbalnr... din data...., deoarece ....si atat? M asemnez, pun stampila firmei si atat? Trebuie sa scriu si ca in proces voi fi reprezentata de un avocat?Ca nu am avocat deocamdata.
Ultima modificare: Joi, 24 Februarie 2011
mariamem, utilizator

Alte discuții în legătură

Model contestatie proces verbal amenda itm AndreeaS AndreeaS buna ziua, va rog, poate cineva sa ma ajute cu un [b]model de contestatie la un proces verbal de amenda de la itm pentru neincheierea in forma scrisa a ... (vezi toată discuția)
Model de plangere contraventionala mihaiungureanu mihaiungureanu La data de 08.07.2011, circuland cu autoturismul marca Toyota Corolla, caroserie berlina(4 usi), numarul de omologare AET......, fabricate in anul 2004, ... (vezi toată discuția)
Cum sa scap de amenda? ContSters179979 ContSters179979 [b]Buna seara. Acum 2 saptamani m-a oprit un politist pt.ca nu purtam centura de siguranta.Imi da amenda 67 de lei iar eu nu semnez procesul verbal.Opreste ... (vezi toată discuția)