avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acostat, batut in strada si amenintat cu moartea
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acostat, batut in strada si amenintat cu moartea

in ziua de serviciu a tatalui lucrand la institutie publica ,avand asupra sa documentatii ale primariei privind serviciul de paza obsteasca (in mediul rural) si instiintari ale cetatenilor din localitate.
un cetatean aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice (mentionez ca este fost detinut) a venit asupra lui prin spate l-a luat de gat si l-a dus in mijlocul strazii ,s- uitat asupra lui si -i-a spus ca pe el il omoara .si a inceput sa il loveasca cu palmele si pumnii peste cap lovindu-l la tampla dreapta de unde a curs sange.in momentul in care l-a dat jos,l-a lovit cu picioarele a scapat din mainile lui si a fugit ascunzandu-se intr-o locuinta.a depus plangere la politie si adeverinta de la medicul de familie.
a fost adus de catre echipajele SMURD la spital si a stat internat o noapte sub supravegherile medicilor.dimineata l-au externat fara nici o hartie la mana.
_ce demersuri mai sunt de urmat avand in vedere ca viata lui este in pericol.serviciul lui il expune public in relatie cu cetatenii localitatii.



Va sfatuiesc sa depuna totusi plangere la politie pentru lovire si alte violente , amenintare , talharie etc , sa povesteasca faptele .Sa mearga la IML sa scoata un certificat medico-legal care sa co0nstate vanataile , durerile, zilele de ingrijiri medicale .Invinuitul va da socoteala pentru faptele lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instigare la lovire si lovire cu t. f. c. rockymann rockymann Un respectiv m-a agresat verbal, jignit verbal, amenintat in mai multe randuri iar in cele din urma a instigat pe un individ sa ma loveasca - in contu ... (vezi toată discuția)
Cum se incadreaza fapta si ce masuri sa iau? mircea_user mircea_user Buna seara! Ma aflu intr-o situatie dificila, nu stiu cum sa procedez in continuare. va solicit ajutorul din toata inima. va voi relata faptele ... (vezi toată discuția)
Lovire irinaab irinaab Buna seara, As dori o lamurire imediata in legatura cu ce i s-a intamplat sotului meu in decursul zilei de astazi. intorcandu-se de la munca a intrat intr-un ... (vezi toată discuția)