avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nelamuriri angajat nou
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nelamuriri angajat nou

As vrea sa stiu cum trebuie sa procedez in cazul in care angajez un om? Se face contract de munca si atat? Nu se mai inregistreaza nimic la ITM?
Deciziile de schimbare de salar sau functie si cele de incetare a contractului de munca mai trebuie inregistrate undeva?
Care este salariul minim pe economie in momentul de fata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:30, 24 Februarie 2011
1. Se face c.i.m. in dublu exemplar ... la ITM se transmite REVISALUL cel târziu în ziua lucratoare anterioara începerii activitatii de catre salariat.

2. Nu se mai inregistreaza la ITM niciun act de modificare, suspendare , incetare sau executare a c.i.m. Acestea se intocmesc si se pastreaza la societate.

3. 670 lei, potrivit art.1 din HG nr.1193/2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca amykary amykary Buna ziua! Cu data de 1 aprilie 2011 doresc sa angajez la propria firma un director economic cu 2 ore.Cat este salariul minim ? Cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Revisal 2010 zanu zanu Ave tuturor, Va retin atentia asupra urmatoarei probleme dorind, bineinteles un sfat. HG 37/2010 modifica HG 161/2006: “Art. 4 (1) Angajatorii au ... (vezi toată discuția)
Angajare Ramona1982 Ramona1982 vreau sa stiu daca acum pe contractul individual de munca se mai pune stampila de la ITM? care sunt pasii pe care ii urmeaza angajatorul pentru a angaja o ... (vezi toată discuția)