avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... adeverinta de la firma pt concediu medical
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

adeverinta de la firma pt concediu medical

am fost in concediu medical pe luna februarie....la inceputul lunii am instiintat-o pe sefa mea ca am nevoie de adeverinta cu ultimele 12 luni cu concediu medical si cu faptul ca sunt asigurata...mi-a zis ca imi da adeverinta dar ca dureaza cateva zile pana vine la firma...intre timp am dus concediul medical la firma si i-am zis ca astept adeverinta sa o duc la medic....zilele astea am luat legatura cu ea am fost la firma..dar mi-a zis ca ea imi da adeverinta la zi ...adica ca am avut concediu medical de la 1 pana in 28 februarie ca altfel nu mai poate sa imi dea din urma cum imi trebuie mie...si eu acum cu adeverinta asta nu pot decat sa imi iau concediu pe luna martie ....intrebarea mea este ...ce se intampla acum cu concediul pe luna februarie daca nu e insotit la casa dde asigurari de adeverinta ce trebuia sa mi-o dea la concediul de pe luna februarie....eea m-a amenintat ca face tot ce poate sa nu iau bani pe concediu ..mi- a promis adeverinta ,...m-a tot amnat si acum nu mi-a mai dat-o si nici nu mi-o mai da...se poate sa pierd concediul pe luna februarie si sa imi desfaca contractul de munca...sa figurez ca nemotivata pe luna februarie...?va multumesc ,si astept un raspuns cat mai sigur....
Ultima modificare: Joi, 24 Februarie 2011
ioana ab, utilizator
Cel mai recent răspuns: cicidaniela , utilizator 20:13, 24 Februarie 2011
faceti o cerere in care solicitati o adeverinta din care sa rezulte nr. de zile de CM efectuate de dvs. din perioada ................de la ...pana la ....
si atunci o sa primiti ce doriti

problema nu este daca primiti banii de CM , ptr.ca ea aproba si calculeaza (nu stiu de ce aproba ptr. ca oricum este obligat angajatorul sa plateasca)
adeverinta era ptr. medic ptr. a fi sigur ca sunteti asigurat si sa nu platiti serviciul medical ( dar acum sunt in retea ,nu stiu de ce mai cer adeverinte)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Co, cm, demisie - toate in acelasi timp? mona_piedra mona_piedra Buna ziua, As dori sa ma ajutati in urmatoarea problema: Cum pot proceda ca si angajator, fara sa incalc legea in conditiile in care: 1. un angajat a ... (vezi toată discuția)
Concedii medicale neplatite cristi simion cristi simion Buna ziua , Va rog , foarte frumos , sa imi spuneti cum trebuie sa procedez , la urmatoarea speta : Pe data ... (vezi toată discuția)
Adeverinta concediu medical eliza100 eliza100 Buna seara Ma aflu in urmatoarea situatie. In 13.02.2014 mi s-a desfacut contractul de munca. In data de 02.06 2014 m-am inscris la somaj. Urmeaza sa ma ... (vezi toată discuția)