avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... insarcinata dupa 2 luni de la inceperea lucrului..
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

insarcinata dupa 2 luni de la inceperea lucrului..

azi am fost anuntata de sefa mea ca face reclamatie la casa de asigurari deoarece eu am fost in maternal 2ani ..am inceput la servici in dec 2010...de 3luni...si sunt insarcinata in 4 luni..sefa mea a zis ca o sa faca reclamatie deoarece nu am dreptul legal la concediu medical pt ca am inceput la servici de 2 luni si eu sunt insarcinata in 4 luni..mi-a zis ca o sa pierd concediul medical si maternal pt ca ea va face reclamatie la casa de asigurari...e adevarat ..poate sa faca treaba asta sa ma dea afara de la servici;?multumesc..
Cel mai recent răspuns: Simion Patrascu , Consilier juridic 21:59, 24 Februarie 2011
Presupun ca nu vreti sa intrati curand in concediu ci aproape de nastere, deci peste cateva luni. Poate sa faca reclamatie, aveti dreptul de a ramane insarcinata. Dreptul la viata, la familie este garantat de Constitutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cat timp trebuie sa anunt la servici ca sunt insarcinata? adela05 adela05 Exista vreun termen legal in care sunt obligata sa anunt la servici ca sunt insarcinata? Eu am deja 13 saptamani si nu am anuntat, deoarece vroiam sa trec cu ... (vezi toată discuția)
Cm si cm risc sarcina RocsanaP RocsanaP Buna ziua , Am si eu o intrebare, cat timp sunt in CM mai cotizez la stat? Am fost insarcinata, in luna februarie 2009 m-am reintors la servici , acum st iar ... (vezi toată discuția)
Insarcinata, contract de munca pe perioada determinata dana rod dana rod Buna seara. Va deranjez cu o intrebare. Sunt insarcinata in 3 luni, am anuntat angajatorul, sunt angajata pe perid determinata pana in aug 2011, pe locul unei ... (vezi toată discuția)