avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... citatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

citatie

Buna seara. reprezint partea recurenta intr-un proces, la Curtea Apel. De la data inregistrarii recursului au trecut 6 saptamani, si nici acum eu nu gasesc dosarul inregistrat la Curte(tot verific pe internet) . Acum 2 zile am sunat le registratura unde mi-au spus ca avem infatisare peste 11 zile. Nu am primit citatie si sunt nelinistit deorece stiu ca trebuie sa platesc o suma(taxa timbru), in caz contrar mi se respinge recursul, iar suma respectiva este trecuta pe citatie. Ce sa fac, mai ales daca nu vine citatia in timp util ca sa pot platii taxa de timbru. Multumiri.
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 21:40, 24 Februarie 2011
Mergeti la Curtea de Apel, la Arhiva.
Calculati-va singur taxa. Folositi criteriile din Legea 146/1997 si OUG 212/2008.
Daca achitati mai putin decat trebuie, vi se va pune in vedere la primul termen completarea taxei. In niciun caz nu vi se va respinge actiunea
incercati sa cautati dupa nume si nu dupa nr de dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valoare aberanta / eronata taxa judiciara de timbru eugen82 eugen82 Sint in recurs pe vechiul cod procedura si legea taxelor cea veche din 1997. Am primit mai demult citatia , dar stiam termenul din ecris si nu am mai ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru platita dupa ramanerea in pronuntare lscr lscr Buna ziua, Va cer parerea juridica in legatura cu urmatoarea situatie: La judecarea recursului, recurenta a lipsit. S-a constatatat lipsa taxei de timbru si ... (vezi toată discuția)
Respingerea exceptiei netimbrarii leonida leonida daca s-a facut cerere de recurs fara a se achita taxa de timbru si timbrul judiciar iar primul termen sa amanat pt. a i se pune in vedere sa achite taxa de ... (vezi toată discuția)