avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reclamatie administrator bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reclamatie administrator bloc

Care este legea care specifica atributiile administratorului?
Cui sa ma adresez cu o plangere impotriva administratorului si a presedintelui Asociatiei de Proprietari?
Am citit raspunsurile dv. catre alte persoane privind tot acest subiect, in care le spuneati ca trebuie sa se adreseze mai intai presedintelui blocului cu reclamatia impotriva administratorului, dar in blocul nostru presedintele ii ia mereu apararea administratorului daca indraznim sa spunem ce ne deranjeaza.
Noi locuim cu chirie si am fost trecuti la intretinere 2 persoane in loc de 3 (sot, sotie, copil). Dupa ce am avut o discutie contradictorie cu presedintele si administratorul, am fost trecuti 3 membri, in coditiile in care celelalte familii care au copil , sunt trecuti 2 persoane.
Ce putem face?
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 22:15, 24 Februarie 2011
Legea 230/2007. Sesizati la politie.
1-Politia nu are ca si competenta sa se implice in solutionarea conflictelor/
problemelor curente din cadrul asociatiei de proprietari
2-Daca detineti dovezi,sesizati oficial serviciul specializar din cadrul primariei
Legal,administratorul de imobil este angajatul asociatiei,astfel incat presedintele detine obligatia sa dispuna obligatiile acestuia de serviciu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare administrator bloc aurel1983 aurel1983 Cui ma pot adresa cu o sesizare impotriva presedintelui de bloc? Cenzorului si apoi, pe cale ierarhic superioara, Primariei de sector? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Asociație locatari PrisecaruOana PrisecaruOana Bună ziua! Locuiesc intr-un bloc în care se presupune ca exista o asociație a locatarilor și un administrator. Eu am dubii în privința aceasta, am făcut ... (vezi toată discuția)
Cum pot lupta impotriva unui presedinte de asociatie care comite abuz in serviciu? tmariusv tmariusv Va salut! Am o problema in legatura cu nr-ul de persoane trecute la intretinere; De cand m-am mutat in apartamentul acesta (luna martie 2009) am locuit 4 ... (vezi toată discuția)