buna seara.am si eu o pb.vreau sa divortez dar exista un imobil pe numele meu care apartina tatalui meu.eu si sotia mea nu am contribuit cu nimic.doar cu locul de casa care mi-a fost cesionat sau concesionat de primarie si nu am voie sa il instarinez pe termen de 10 ani.acum sotia poate cere partaj?va multumesc anticipat.mentionez ca sunt casatorit de 3 ani.
Nu inteleg care este intrebara. Fiti mai explicit va rog. Un locul de casa concesionat fara constructia nu e posibil sa faca partaj pentru ca ar fi o strainarea care nu e posibil, asa cum ai spus. Folosinta lui e posibil sa valorez sau sa se foloseasca in continuare indivis . Dar s-a facut o constructia acolo? Imobil a tatalui ti apartine in totalitate.
incercati sa fiti mai explicit
inteleg ca aveti un teren (pe numele ambilor?) de la primarie pe care s-a edificat o constructie cu banii proveniti de la tatal dvs?
ce inseamna e pe numele meu, dar apartine tatalui ?
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Ce drepturi am?
vasile s
La procesul de partaj pot sa obtin mai mult de 50% din casa avand in vedere ca eu am fost principalul investitor?Fosta soacra are vreo cota parte din casa( ... (vezi toată discuția)