avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

buna seara.am si eu o pb.vreau sa divortez dar exista un imobil pe numele meu care apartina tatalui meu.eu si sotia mea nu am contribuit cu nimic.doar cu locul de casa care mi-a fost cesionat sau concesionat de primarie si nu am voie sa il instarinez pe termen de 10 ani.acum sotia poate cere partaj?va multumesc anticipat.mentionez ca sunt casatorit de 3 ani.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 22:21, 24 Februarie 2011
Nu inteleg care este intrebara. Fiti mai explicit va rog. Un locul de casa concesionat fara constructia nu e posibil sa faca partaj pentru ca ar fi o strainarea care nu e posibil, asa cum ai spus. Folosinta lui e posibil sa valorez sau sa se foloseasca in continuare indivis . Dar s-a facut o constructia acolo? Imobil a tatalui ti apartine in totalitate.
incercati sa fiti mai explicit
inteleg ca aveti un teren (pe numele ambilor?) de la primarie pe care s-a edificat o constructie cu banii proveniti de la tatal dvs?
ce inseamna e pe numele meu, dar apartine tatalui ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce drepturi am? vasile s vasile s La procesul de partaj pot sa obtin mai mult de 50% din casa avand in vedere ca eu am fost principalul investitor?Fosta soacra are vreo cota parte din casa( ... (vezi toată discuția)
Superficie - posibilitate sau nu SANTIER SANTIER Buna seara! Pe scurt: Eu si sotia am edificat o c-tie pe terenul tatalui ei (socrului meu) cu AC (autorizatie de construire). Sotia mai are 3 ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren concesionat bittta bittta vreau sa cumpar un teren intr-un sat de la o persoana care il are concesionat de la Primarie pe 99 de ani. dar imi pune o conditie: cat mai repede sa torn ... (vezi toată discuția)