avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... am fost pacalit si am semnat acte false pentru a face ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

am fost pacalit si am semnat acte false pentru a face un imprumut in banca

am primit cateva citati si nu mam prezentat iar politia comunei ma instiintat personal cu mandat de ducere la procuratura si m-au rugat sa ma duc singur ce trebuie sa fac si daka nu ma prezint si plec afara din tara ce se intampla ca avocat nu am si nimeni din familia mea nu este in tara cum sa procedez va rog frumos sa ma invatati ce trebuie sa fac astept raspuns de la dumneavoastra urgent pe adresa de e-mail <costy.cmc36@yahoo.com>
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:56, 25 Februarie 2011
ar trebui sa va angajati avocat si sa va prezentati si sa va aparati cum puteti. nu e o solutie sa plecati din tara, daca dosarul ajunge in instanta, puteti fi condamnat in lipsa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urmarirea penala o piedica? nccionut nccionut buna ziua, As dori sa stiu si eu dak pt faptul k esti urmarit penal poti pleca sa muncesti in strainatate cu contract facut din romania. Adik in sensul k ... (vezi toată discuția)
Citatie politie ContSters293135 ContSters293135 Buna seara, am cateva nelamuriri fata de o citatie de la politie. Am primit o citatie prin care am fost invitat sa ma prezint la Politie in calitate de ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre o talharie care nu a avut loc ionescubbm ionescubbm O cunostinta foarte buna este plecata in strainatate de aproximativ noua luni. Inaite de a plecaa i-am facut carte de identitate pe adresa mea.Dupa aprotimativ ... (vezi toată discuția)