avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... PARCARE IN FATA BLOCULUI!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

PARCARE IN FATA BLOCULUI!

Buna,ma numesc mircea,sunt din arad,as dori sa intreb daca poate cineva sa ma ajute in legatura cu o problema tot mai delicata la blocuri si anume parcarea masinilor,locuiesc la un bloc care este situat intre blocuri si spatiul liber in jurul blocului este foarte mic,deci problema parcarilor este mare,mai ales ca sunt unii locatari in bloc care au mai mult de o masina asa ca e nasol rau,problema este ca si asa nu este spatiu sau loc pt toate masinile fiecare parcheaza masina cum are chef,iar problema cea mai grava ar fi parcarea in fata blocului blocand astfel intrarea sau accesul in bloc,exista o lege care sa prevada interzicerea accesului sau blocarea cailor de acces in bloc?multumesc
Cel mai recent răspuns: GUVERNATOR MG , Consilier juridic 08:49, 25 Februarie 2011
Gestionarea locurilor de parcare se face prin hotarare a consiliului local in baza OG nr.71/2002 si a OUG 195/2002.
Blocarea sau impiedicarea accesului se pedepseste...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! locuiesc intr-un bloc care are parcari private, iar ... bibacj bibacj Bună ziua! Locuiesc intr-un bloc care are parcari private, iar pe marginea cailor de acces vin proprietarii altor blocuri și parchează. Este de competenta ... (vezi toată discuția)
Parcare Adrian.popescu@gmail.com Adrian.popescu@gmail.com Buna seara. Locuiesc la casa in București. Nu am loc sa imi parchez masina in curte. Strada pe care stau este destul de ingusta astfel incat se parchează ... (vezi toată discuția)
Drum privat, cartier rezidential, locuiesc într-un cartier rezidential, ... ..sorin, ..sorin, Drum privat, cartier rezidential, locuiesc într-un cartier rezidential, am parcare privata, blocul e îngrădit cu gard și cu poarta, acum vreau sa va ... (vezi toată discuția)