avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale De unde pot inchiria un chiosc ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

De unde pot inchiria un chiosc ?

Buna ziua,pote cineva sa maindrume de unde pot inchiria un chiosc intr-o statie RATB ? Chiosc in care sa pot comercializa cafea,tigari,bauturi,sucuri..........
Am sunat la primatia de sector,nu de la ei se inchiriaza,am sunat la RATB nici de la ei nu se inchiriaza.Atunci de unde ?
Cel mai recent răspuns: Simion Patrascu , Consilier juridic 07:27, 28 Februarie 2011
Candva s-a organizat o licitatie pentru concesionarea unor terenuri aflate in statiile RATB. Au castigat unii, care au si construit. De la o asemenea persoana puteti inchiria, daca are trecut in contract posibilitatea subanchirierii si daca vrea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie pentru comert stradal sisafresh sisafresh MA POATE AJUTA CINEVA CU INFORMATII CONCRETE DESPRE INCHIRIEREA(CONCESIONAREA) UNUI SPATIU STRADAL SAU IN UNUL DIN PARCURILE DIN BUCURESTI?MENTIONEZ CA AM FOST ... (vezi toată discuția)
Am închiriat un teren pe care este amplasat un chiosc proprietate ... 123469065 123469065 Am închiriat un teren pe care este amplasat un chiosc proprietate a statului ,prin licitație publica . Fosta chiriasa ocupa în continuare terenul și a ... (vezi toată discuția)
Infiintare s.r.l cristina.00 cristina.00 care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez pentru a infiinta un s.r.l? (vezi toată discuția)