avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am închiriat un teren pe care este amplasat un chiosc ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am închiriat un teren pe care este amplasat un chiosc proprietate ...

Am închiriat un teren pe care este amplasat un chiosc proprietate a statului ,prin licitație publica . Fosta chiriasa ocupa în continuare terenul și a trimis-o pe nora sa sa vândă ilegal în chioșcul aflat pe teren . Am dat-o în judecata pe nora pt evacuare și am câștigat. Pana când a venit executorul nora a plecat și s-a întors soacra , menționez ca soacra sta și vinde pe teren cu un pfa care nu are autorizatie de functionare deoarece nu are contract de chirie . Executorul a refuzat sa o dea afara pe soacra deoarece este pfa și nu e trecuta în hotărârea judecatoreasca pt a fi evacuata . Eu am crezut ca le da afara pe amândouă, este normal sa se întâmple asta ?
Cel mai recent răspuns: 123469065 , utilizator 17:15, 15 August 2022
Daca ati dat in judecata nora, ati obtinut hotararea judecatoreasca pentru aceasta, nu pentru soacra/ firma acesteia. Este motivul pentru care soacra nu a fost evacuata de executorul judecatoresc.
Trebuie sa obtineti hotarare judecatoreasca pentru soacra si firma acesteia.
Mulțumesc, am o nelămurire, am dat-o în judecata doar pe nora dar am crezut ca o evacuează pe nora și toate persoane care vând pe teren fără nici un titlu opozabil . Soacra nu are contract de chirie și nici autorizatie de functionare . Doar eu am contract de chirie.Dacă dau în judecata și soacrara ea poate pleca și vine fiul ei ( care poate și el să-și facă un pfa) și nu mai termin 10 ani de dat persoane în judecata .
Cereti firmei care a organizat licitatia, pe care inteleg ca ati castigat-o dvs. sa va puna in posesia chioscului. Licitatia trebuia organizata pentru chioscul liber, nu ocupat de altcineva.
Va mulțumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot da chiriasii afara um1640 um1640 buna seara am in apartament o familie in chirie dar nu am nici un contract facut cu ei .eu vreau sa ma mut in apartament inapoi iar ei nu vor sa mai iasa din ... (vezi toată discuția)
Evacuare din locuinta 28lacra 28lacra Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti [b]daca proprietarul unui imobil isi evacueaza fosta nora (divortata de 2 luni si jumatate) este pasibil de vre-o pedeapsa? ... (vezi toată discuția)
Evacuare chiriasi fernet fernet Buna ziua , Cum pot evacua chiriasii din apartament cat mai repede, recuperandu-mi si banii datorati. Mentionez ca au restanta la chirie ,intretinere si ... (vezi toată discuția)