avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evacuare chiriasi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evacuare chiriasi

Buna ziua ,
Cum pot evacua chiriasii din apartament cat mai repede, recuperandu-mi si banii datorati. Mentionez ca au restanta la chirie ,intretinere si utilitati si au contract de inchiriere expirat din 20.03.2014.Am proces de evacuare castigat de cateva zile, dar mi s-au respins cheltuielile de judecata si am facut apel.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 16:01, 6 Iunie 2014
In materie de evacuare, hotararea primei instante este executorie si o puteti pune in executare chiar daca s-a declarat apel. Legalizati hotararea si puneti-o in executare (la un executor judecatoresc desigur).
Asteptati finalizarea procesului dupa care puneti in executare hotararea instantei
..si daca le-as intrerupe utilitatile ,ei poate sa ma atace in vreun fel ?
Daca puteti, din punct de vdere tehnic, intrerupetil-le utilitatile. E treaba lor daca pot sau nu pot sa va "atace"!
Dar de ce sa umblati cu jumatati de masura si sa nu-i dati afara din casa mai ales ca aveti o hotarare judecatoreasca in acest sens!?
Dati-i afara din casa cu sau fara executor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investire cu titlu executoriu sentinta apel BogdanCatalin BogdanCatalin Buna ziua, nou pe forum, nou in problemele avocatesti. O sa mi cer scuze pentru limbaj daca nu va fi de specialitate. daca era, nu mai intram pe ... (vezi toată discuția)
Dacă un chirias nu își plătește chiria, utilitățile și ... uncetatean uncetatean Dacă un chirias nu își plătește chiria, utilitățile și face și dezastru și este trecut de 1 Decembrie, cum îl dai afara? (vezi toată discuția)
Contractul de inchiriere trebuie neaaparat inregistrat la financiar ca sa fie in viguare? Andyx Andyx Am facut un contract de inchiriere cu propietarul apartamentului de unde stau acum dar doar noi intre noi si nu l-am legalizat sau depus undeva.Sunt considerat ... (vezi toată discuția)