avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Hranirea cainilor vagabonzi
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Hranirea cainilor vagabonzi

Buna ziua!
Doresc un sfat

In blocul in care locuiesc exista multe familii cu copii relativ mici 4-12 ani, inclusiv eu am un baiat de 6 si o fata de 1 an. Exista insa si doua apartamente unul la parter locuit de doua batrane mama si fiica si unul la ultimul etaj locuit de o familie tanara fara copii. Ambele familii hranesc cainii vagabonzi exect in fata blocului ajuncand mancare pe geam (cei de la etaj). Deja dupa atatia ani cainii se aduna in numar destul de mare si stau si se uita in sus asteptand de mancare. Bineinteles ca noaptea iese harmalaie mare in interiorul haitei. Isi fac nevoile in fata scarii, pe aleile de langa bloc pe unde se joaca copii, noaptea latra la vecinii care ajung mai tarziu acasa etc.
Au fost rugati sa nu mai hraneasca cainii, ne-am certat deja cu ei, am chemat ecarisajul dar nu reusesc sa adune cati vin.

In afara de solutii neortodoxe ce solutii legale am ??
multumesc anticipat pentru sfaturi
Cel mai recent răspuns: catalin_next , utilizator 18:09, 25 Februarie 2011
Si eu sunt foarte interesata de un raspuns documentat. Multumesc anticipat celor care ne pot indruma .
Pai cati caini pot sa fie, 100 ? Intr-o saptamana cu putina vointa ii starpesc pe toti. Insistati la ecarisaj, si eventual faceti presiuni si mai sus, conducere, primar....
Am incercat variantele legale de acest tip : a fost inutil .
grandanat, nu sunt 100 si nici nu ii poti goni pentru ca se reintorc in permanenta. locul unde primesc mancare ii atrage ca un magnet. Nu pot sa alerg tota noaptea si ziua ca un nebun dupa ei.
Cand vine ecarisajul dispar asa incat acestia nu prind niciodata mai multi de 2 caini iar in lucul lor vin repede altii.
Mi-e teama pentru baietelul meu de 6 ani
Astept un sfat pertinent. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda daca esti prins ca hranesti cainii vagabonzi codulmuncii codulmuncii Pentru starpirea cainilo vagabonzi, maidanezilor, cainilor fara stapani etc. municipalitate a gasit si urmatoarea solutie: cetateanul care va fi prins de catre ... (vezi toată discuția)
Mai exista hingheri? Antoanela Geaman Antoanela Geaman Zi de zi , ca si mai toti concetatenii mei suntem agresati de haite de caini...unii au inceput sa-si achizitioneze arme impotriva lor....ceeste de facut? unde ... (vezi toată discuția)
Lătrat câine - perturbarea liniștii Bachus20 Bachus20 Bună seara! Ne-am mutat recent într-un apartament mai mare, într-o comună în care s-au construit complexe de blocuri, însă se mai învecinează (în ... (vezi toată discuția)