In blocul in care locuiesc exista multe familii cu copii relativ mici 4-12 ani, inclusiv eu am un baiat de 6 si o fata de 1 an. Exista insa si doua apartamente unul la parter locuit de doua batrane mama si fiica si unul la ultimul etaj locuit de o familie tanara fara copii. Ambele familii hranesc cainii vagabonzi exect in fata blocului ajuncand mancare pe geam (cei de la etaj). Deja dupa atatia ani cainii se aduna in numar destul de mare si stau si se uita in sus asteptand de mancare. Bineinteles ca noaptea iese harmalaie mare in interiorul haitei. Isi fac nevoile in fata scarii, pe aleile de langa bloc pe unde se joaca copii, noaptea latra la vecinii care ajung mai tarziu acasa etc.
Au fost rugati sa nu mai hraneasca cainii, ne-am certat deja cu ei, am chemat ecarisajul dar nu reusesc sa adune cati vin.
In afara de solutii neortodoxe ce solutii legale am ??
multumesc anticipat pentru sfaturi
Pai cati caini pot sa fie, 100 ? Intr-o saptamana cu putina vointa ii starpesc pe toti. Insistati la ecarisaj, si eventual faceti presiuni si mai sus, conducere, primar....
grandanat, nu sunt 100 si nici nu ii poti goni pentru ca se reintorc in permanenta. locul unde primesc mancare ii atrage ca un magnet. Nu pot sa alerg tota noaptea si ziua ca un nebun dupa ei.
Cand vine ecarisajul dispar asa incat acestia nu prind niciodata mai multi de 2 caini iar in lucul lor vin repede altii.
Mi-e teama pentru baietelul meu de 6 ani
Astept un sfat pertinent. Multumesc