avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intreruperea CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intreruperea CCC

daca intrerupi concediu de crestere copil ,mai poti sa-l reiei?astept raspuns.va multumesc.
Da, aveti acest drept.
CCC se poate suspenda oricand si se poate relua oricand numai ca s-ar putea ca angajatorul sa se supere daca il sacaiti asa de mai multe ori in 2 ani de zile.
As dori sa stiu daca mi se poate refuza revenirea la munca inainte de a implini copilul 2 ani. Am fost la firma si mi-au spus ca nu sunt obligati sa ma primeasca daca nu au ce sa-mi dea de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrerupere temporara a concediului de crestere copil mom2010 mom2010 Am nascut in martie 2010, iar momentan sunt in concediu crestere copil. Inainte de a intra in concediu am obtinut venituri de la 2 firme. Intentionez sa ma ... (vezi toată discuția)
Va rog sa imi spuneti care varianta ar fi cea mai buna in cazul meu in ceea ce priveste ccc catalinion84 catalinion84 Buna ziua. Va rog sa imi spuneti si mie daca este posibil sa intru in concediu crestere copil pentru o perioada de 2 ani si apoi sa revin sa lucrez (sa zicem ... (vezi toată discuția)
Vreau sa intrerup ccc si sa ma angajez la alta firma cristinabuzatu cristinabuzatu Sunt in concediul crestere copil din aprilie 2011 si vreau sa il intrerup pt a ma angaja la alta firma , insa nu stiu exact ce anume sa fac.As dori daca ... (vezi toată discuția)