sunt asociat cu inca o persoana pe firma- (sotia cu care ma aflu in proces de divort) initial am fost unic asociat, eu am fondat firma, am adaugat-o ca asociat pe firma pentru a putea , in cazul in care am vreo problema de incapacitate de a desfasura activitatea pe firma sa reprezinte mai departe firma in relatia cu partenerii de afaceri (clienti si furnizori) dar real ea nu a desfasurat o activitate pe firma, intreaga activitate pe care o desfasor o fac singur, fara aportul profesional sau material al sotiei- asociat. In urma actiunii de divort intentata de sotie eu doresc sa raman unic asociat, sa imi mut sediul social al societatii si sa imi desfasor activitatea in conditii normale, mentionez ca sediul social se afla in apartamentul proprietatea sotiei, in care nu mai pot intra ,
daca fac o noua societate ca unic asociat, pot transfera bunurile care imi sunt necesare pentru desfasurarea activitatii fara acordul asociatului?
Partaj
ponderea la efectuarea partajului poate fi functie de aportul fiuecarei parti , aport dovedit cu acte?
daca sunt asociat cu sotia pe firma cu procente de ... (vezi toată discuția)