avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... scutire servici sociale
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

scutire servici sociale

Am in familie copil cu handicap gr 2 nu avem venituri decat alocatile.Pot beneficia de scutirea de la plata serviciilor sociale primare (apa-gunoi) in baza leg.47/2006 .Mentionez ca exista firma de servici a primariei.am depus cerere la primarie dar nu a fost aprobata, deci se incalca legea.Ce pot face in acest sens?.Va multumesc

Alte discuții în legătură

Rovigneta gratuita mihailaion mihailaion Sunt persoana cu handicap grad 1, grav, am un certificat eliberat de comisia de specialitate -permanent.Mentionez ca handicapul nu este la membre sau ochi.Sunt ... (vezi toată discuția)
Drepturi persoane cu handicap costy_generalu costy_generalu Am i intretinere fata mea care a implinit 18 ani si este persoana cu handicap accentuat.dupa 12 ani de gr 1 la majorat au constatat domnii de la comisie ca sa ... (vezi toată discuția)
Drepturi copil 4luni cu handicap grav down down Buna ziua sunt mama a 6copii din care cel mic de 4 luni este diagnosticat cu sindrom down. Am certificatul de handicap.Am depus actele pentru indemnizatia de ... (vezi toată discuția)