Lucrez intr-o institutie publica, (am statut de personal contractual) si in anul 2009 am beneficiat de salariu de merit. Dupa aparitia L 330/2009, unde se stipula ca: "Art.30. – (1) Începând cu 1 ianuarie 2010 sporurile, acordate prin legi sau hotarari ale
Guvernului, şi după caz indemnizaţiile de conducere, care potrivit legii făceau parte
din salariul de bază, din solde, respectiv din indemnizaţiile lunare de încadrare,
prevăzute în notele din anexele la prezenta lege, se intoduc în salariul de bază, în
solde, respectiv în indemnizaţiile lunare de încadrare acordate în luna decembrie 2009,
atât pentru personalul de execuţie, cât şi pentru funcţiile de conducere", nu mi-a fost inclus si salariu de merit in salariul de baza. Nu la fel s-a procedat si cu alti colegi de ai mei, carora le-au fost incluse toate sporurile, inclusiv salariul de merit. Acest lucru l-am aflat abia acum, cand s-a dat de gol cineva. Oare acum, dupa ce a trecut atata timp si a aparut o alta lege a salarizarii bugetarilor, cu aplicabilitate anul viitor, mai pot sa fac ceva si sa-mi fie inclus salariul de merit in salariul de baza si eventual sa cer si acordarea drepturilor retroactiv?
Cel mai recent răspuns:
Corbeanca , utilizator
11:03, 28 Februarie 2011