avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plata recurs
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plata recurs

daca se face recurs se percep taxe suplimentare sau raman aceleasi taxe de judecata?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:55, 25 Februarie 2011
Va referiti la un proces penal? Daca da, nu se timbreaza.
Daca se va respinge recursul veti fi obligat la plata cheltuielilor judiciare catre stat.
Daca castigati aceste cheltuieli raman in sarcina statului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacã la fond am pierdut ºi am fost obligat la plata cheltuielilor judiciare, asta se va întâmpla ºi dacã voi pierde apelul? traian23 traian23 Buna ziua ! Am formulat o plangere contraventionala impotriva unui proces-verbal , insa plangerea introdusa a fost respinsa si am fost obligat la cheltuieli ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru pe cheltuieli de judecata? eusaisapte eusaisapte Buna ziua. In civil se percepe taxa de timbru anticipat pe chelruielile de judecata din acelasi proces? Mentionez ca fac naveta la termene si n-am de unde sti ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli cu judecarea apelului moraru alexandru moraru alexandru Intr-un proces penal instanta de apel a respins toate apelurile si ne-a obligat la plata cheltuielilor catre stat .In recurs ,invocand aceleasi motive ca in ... (vezi toată discuția)