avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cuantumul indemnizatiei de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cuantumul indemnizatiei de somaj

Solicit si eu o parere la urmatoarea problema:
La 01 Februarie 2009 am fost disponibilizat de la Romtelecom datorita retehnologizarii dupa 32 de ani de munca in acelasi compartiment.
Conform CCM am beneficiat de salarii compensatorii, si am fost trecut in somaj.
La venitul brut pe ultimile 12 luni cei de la AJOFM nu au luat in calcul si salariile compensatorii , si au calculat somajul doar la venitul brut realizat.
Intrebare: La calcularea ajutorului de somaj nu trebuia luate in calcul si salariile compensatorii; poate sa ma ajute cineva si sa-mi spuna unde gasesc legea privind calcularea ajutorului de somaj?
Va multumesc..
Cel mai recent răspuns: Mainerici Ctin , Contabil 13:58, 25 Februarie 2011
ptr platile compensatori nu sa oprit contrib ptr somj,deci nu se vor lua ca baza de calc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul ajutor somaj sdaniel sdaniel Buna ziua, Din cate am inteles din discutiile de pe acest forum, calculul idemnizatiei de somaj este:75% din salariul de baza minim pe tara (450RON) la care ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de somaj, calcul lucianvlan lucianvlan Buna ziua, va rog cateva prezizari ref la calculul indemnizatiei de somaj: 1. in cazul in care cineva a fost disponibilizat colectiv si a primit cateva ... (vezi toată discuția)
Despre salariul compensator(disponibilizare) corina.trandafir corina.trandafir 1.Salariul compensator este obligatoriu sa fie trecut in statul de plata(rubrica alte drepturi)? Se impoziteaza la fel ca un salariu normal?se platesc din el ... (vezi toată discuția)