avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contestatie buletin analize la banca de ecelule stem
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contestatie buletin analize la banca de ecelule stem

Sunt proaspata mamica si inainte de nastere am incheiat un contract de recoltare si depozitare celule stem cu o banca de profil cumoscuta din Romania.
La cateva saptamani dupa nastere am primit acasa, asa este stipulat si in contract, un certificat in care sunt trecute intr-un tabel rezultatele analizelor sangelui la mama si copil.
Pentru mama se fac antigenii de hepatita B si C, HIV si sifilis.
Am mari dubii cu privire la corectitudinea acestor analize, deoarece eu sufar de de hepatita C si pe buletin mi se spune ca sint negativa la hepatita C.
Am sunat si le-am adus la cunostinta acest lucru, insa ma trimit sa mai repet analiza la alt laborator si apoi "mai vedem". Le-am solicitat buletinul de analize insa ezita sa mi-l dea.
Ce drepturi legale am in acest sens?

Alte discuții în legătură

Drepturile copiilor din afara casatoriei iva adela iva adela am o fetita de 3 ani care nu e recunoscuta de tatal ei ,nu sunt si nu am fost casatorita cu tatal fetei,fetita este pe numele meu nu am facut testul de ... (vezi toată discuția)
Analize medicale gresite. salutare, anul acesta am efecutat un ... Dumitru_V Dumitru_V Analize medicale gresite. Salutare, anul acesta am efecutat un set complet de anlize la clinica SANTE. Din acestea au rezultat infectarea cu VHB.(numai ... (vezi toată discuția)
Hpv carciloame, gama virală de adn risc ridicat de cancer. aș dori ca persoana care m-a infectat să plătească pentru situația creată, și sa nu mai poată face alte victime DAdinuta DAdinuta Buna Ziua. De curând am fost infectata cu Virusul HPV risc ridicat tulpini de ADN genotipuri 31,66,68. De curând am întâlnit un bărbat cu care am discutat ... (vezi toată discuția)