avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... procurator de fonduri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

procurator de fonduri

sunt casatorit si am impreuna cu sotia un copil minor.Sotia mea din economiile ei(vanzarea unui ap.in ainte de casatorie,cota parte din chiriile obtinute impreuna ca,coproprietari).,doreste sa cumpere un apartament pe numele copilului,ea fiind procurator de fonduri.
ITREBARE:
Poate fi atacat acest act de vanzare cumparare de un alt fiu al meu dintr-o alta casatorie?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:31, 25 Februarie 2011
cat sotia e procurator de fonduri, fiul dvs nu poate ataca cu succes acest act

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procurator de fonduri simionescudan simionescudan speta:parintii vand un apartament copilului minor in Romania.Pentru vanzare procurator de fonduri este nasul sau care este cetatean grec.Intrebare:Poate fi ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare-cumparare mironvasile mironvasile buna ziua! concubina mea o sa primeasca o mostenire prin act de vanzare-cumparare si vreau sa stiu daca poate sa-l treaca si pe baiatul nostru de 1 an la ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare cu cumparator minor: conditii yamada yamada Am un copil in varsta de 2 ani. Bunica lui (mama mea) vrea sa-i treaca un teren pe numele lui, asa incat eu sa ma apuc sa-i fac o casa. Se poate face un ... (vezi toată discuția)