avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... alta semnatura pe dosar juridic
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

alta semnatura pe dosar juridic

buna ziua, problema mea este urmatoarea, am depus o plangere la judecatorie impotriva unui PV emis de politie, iar pe plangere am semnat altfel decat semnatura din permis, permis care il am de 7 ani. voi intimpina dificultati din punctul acesta de vedere ?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 16:14, 25 Februarie 2011
daca recunosateti semnatura si va insusiti cererea in fata instantei,asta numai dc se contesta semnatura de catre partea adversa sau instanta din oficiu, in rest nu veti intampina dificultati
Nu sunt motive sa va faceti griji.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scrisoare de inaintare AurelOlteanu AurelOlteanu Buna ziua, Prietenei mele i a fost suspendat permisul si a primit si 10 puncte de penalizare, insumand 1450 lei. Ambele sanctiuni au fost scrise pe acelasi ... (vezi toată discuția)
Proces verbal nesemnat Intamplare Intamplare Mi-a fost retinut permisul de conducere pt depsirea vitezei de 109 km/h in localitate si mi s-a elibirat o dovada cu drept de circulatie de 15 zile. Mentionez ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis auto nicolaeana1980 nicolaeana1980 Buna. Ma numesc Ana si pe 05.07 am fost oprita de politie in intersectia Dorobanti cu Charles de Gaulle pt ca am \"fortat galbenul\". Nu am semnat procesul ... (vezi toată discuția)