Buna ziua.
Tocmai ce ne-a fost respinsa o cauza de evacuare, pe care am inaintat-o la un tribunal impotriva unor persoane care locuiesc intrun imobil mostenit de tatal meu, si nu intelegem de ce. (suntem in asteptarea motivatiei...)
Este vorba de o casa de la tara care a apartinut bunicilor mei si care este mostenita de catre tatal meu cu cota de 1/1, fratele tatalui meu declarandu-se strain de avere.
In prezent locuiesc intrun corp al casei 4 persoane: varul meu cu concubina si cu cei 2 copii ai ei. El sutine ca acea parte de imobil a fost construita de catre tatal lui, si ca urmare le apartine.
Mentionez faptele care urmeaza:
- nu au niciun act de proprietate asupra acelei parti din imobil;
- la constructia acelei parti din imobil nu a fost deschisa pozitie separata de catre fratele tatalui meu, intreg imobilul si terenurile aferente ramanand pe numele bunicilor mei, unic mostenitor fiind tatal meu.
La judecarea cauzei au fost trimise de la Primaria comunei pe raza careia se afla satul acte prin care de specifica faptul ca la acea adresa figureaza un singur imobil de locuit care a apartinut bunicilor mei.
Tatal meu a facut dovada ca plateste intretinerea si utilitatile imobilului.
Si totusi ne-a fost respinsa cererea de evacuare. Daca ma puteti lamuri cumva.. va multumesc anticipat....
Nimeni nu va poate spune fara sa cunoasca dosarul ...decat sa-si dea , lautareste cu presupusul ...sfatul meu este sa asteptati motivarea instantei si sa promovati apel la hotararea instantei apeland la un specialist.
Sigur ca facem apel la horararea instantei si asteptam si motivarea dar nu inteleg cum de s-a putut respinge cauza in conditiile in care cealalta parte n-a facut dovada proprietatii. Au fost doi martori care au declarat ca ei cred ca partea de imobil a fost construita de fratele tatalui meu. In schimb tatal meu a facut dovada proprietatii (cu certificatul de unic mostenitor), fapt confirmat si de Primaria comunei de care apartine satul in care se afla imobilul.