avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident Auto: vinovatul cu numere de Bulgaria nu avea ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident Auto: vinovatul cu numere de Bulgaria nu avea RCA

am lovit o masina al carei sofer roman cu nr de bugaria nu mia acordat prioritate intorcind intrun loc cu linie continua nu avea rca vina apartinidui doar lui.A venit politia deoarece impactul a fost frontal el ramanin icarcerat ,smurd ,salvare declaratie tot tacimul la politie nu a prezentat rca celelalte acte fiindui retinute el la spital cu ceva coaste fracturate .acum problema e cinemi repara masina eu am casco am initiat procedurile dar daca nu aveam si inaca situatia e incerta ce fac cum procedez cel mai bine ? VA ROG
am fost la asirom acolo am casco o saptamana ma dus cu vorba ma trimitea la urziceni acolo sa intimplat accidentul ,sa le aduc anexa 2 care nu se da in cazul undosar penal si ei stieau.Politia cred ca nu prea e in slujba cetateanului onest nu te indruma si nuti spune cum trebuie sa procedezi.masina a fost la expertiza imediat dupa accident asa e procedura .alcoolscop ma rog si tot ce a cerut politia .asiromul sia dat acceptul dupa 8 zile de la producerea accidentului dupa o groaza de drumuri inutile. Acum ce ma derajeaza si as vrea sa afle toti care se afla in aceasta situatie destul de incucata ,aproape toate masinile cu nr de bulgaria ori nu sunt inscrise ori sigur nu au asigurare si toata lumea stie dar nu se face nimic politia inchide ochi cind ii prind si sunt atitea nu se poate face nimic pentru ca aceste situtie sa fie evitate?

Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Februarie 2011
luizzacretu, utilizator
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 16:59, 2 Martie 2011
Cea mai buna solutie pt dv este sa reparati masina pe CASCO. Asta va scuteste de toate necazurile ( timp pierdut, cheltuieli suplimentare, nervi etc. )
suma necesara reparatiei e mai mare decit valoarea asigurari casco si in cazul asta cum procedez ca sa pot recupera banii de la vinovat
Diferenta o recuperati in instanta - cel mai sigur, dar cu mai multe cheltuieli si cu mai mult timp pierdut, sau
daca vinovatul, prin intermediul negocierii, poate accepta sa va dea diferenta, dar cred ca sint slabe sanse. Daca il faceti sa inteleaga ca la aceaste diferenta se aduga si cheltuielile din instanta (onorariu avocat, taxa timbru etc) si suma pe care trebuie sa o plateasca va creste semnificativ, poate il convingeti.
Folositi polita Casco- reintregirea costa mai putin ca onorariul avocatial.Fondul victimelor strazii nu este competent in acest caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire dauna cu asigurare de spania ovidiuhanzu ovidiuhanzu Buna ziua1 Am o intrebare. Am fost implicat intrun accident cu un auto care era asigurat la Axa in Spania, dauna este de aproximativ 3500 euro, am facut ... (vezi toată discuția)
Recuperare daune accident rutier petros dorin petros dorin Buna ziua. Am avut un accident rutier, din vina exclusiva a altei persoane (masina parcata regulamentar, a intrat o persoana cu motocicleta in masina) am fost ... (vezi toată discuția)
Accident auto: vinovatul cu numere de bulgaria nu avea rca luizzacretu luizzacretu am fost la asirom acolo am casco o saptamana ma dus cu vorba ma trimitea la urziceni acolo sa intimplat accidentul ,sa le aduc anexa 2 care nu se da in cazul ... (vezi toată discuția)