avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune taxa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune taxa

buna ziua!daca ma duc la un notar cu toate actele necesare dezbaterii succesiunii credeti k mi-ar spune de la inceput car m-ar costa?pentru k imi este teama k nu o sa am bani suficienti pentru a duce la bun sfarsit succesiunea?dar daca am toate actele mai putin ale unui frate care refuza dezbaterea?multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:56, 25 Februarie 2011
Da, il intrebati si va face un calcul aproximativ, apropiat de ceea ce vei plati la final.
multumesc pt raspuns
dat fiind faptul ca fratele nu e de acord cu dezbaterea, mergeti cam degeaba la notar, tot catre instanta va va indruma

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune partiala costuri danatheo danatheo As dori sa stiu cam cat costa dezbaterea partiala a unei succesiuni - un autoturism Seat Cordoba, 2001,1400cm. (vezi toată discuția)
Dezbatere de mostenire dupa ambii parinti silviu55 silviu55 buna ziua suntem doi frati si vrem sa stimce avem de facut tatal e din 2006 si mama 2013 nu avem dezbatut dupa nici unul vrem sa stim ce sa facem si cam cat ... (vezi toată discuția)
Mostenire....ce sa fac???? vasile diana vasile diana buna ziua! problema sta in felul urmator: parintii mei au divortat. tata s-a recasatorit si a mai facut (inca)un copil. vara trecuta tata a ... (vezi toată discuția)