avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dezbatere de mostenire dupa ambii parinti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dezbatere de mostenire dupa ambii parinti

buna ziua suntem doi frati si vrem sa stimce avem de facut tatal e din 2006 si mama 2013 nu avem dezbatut dupa nici unul vrem sa stim ce sa facem si cam cat near costa ne este frica ca e foarte foarte mult de aceea nu ne/am deplasat la oras sa antrebam problema e ca un vecin a refacut gardul lui si a intrat jumate de m la mine si nam ce sa fac ca el are cadastru din 2006 si eu nu am va rog ajutoor sunt disperata deja:(:(:(
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 08:39, 26 Ianuarie 2016
din pacate o sa platiti suplimentar si impozit, daca faceati dezbaterea succesiunii in termen de 1sau2 ani( nu mai stiu exact) nu se platea impozit, deasemenea trebuia facut si o declaratie notariala de acceptare a mostenirii.
Mai bine ar fi sa mergeti la un notar cu actele si va face un calcul si va indruma si ce pasi trebuiesc urmati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere harta teren mai veche de 1985 milikutza milikutza Buna ziua, va rog sa-mi spuneti cum pot obtine o harta a unui teren pe care il am in rol? Problema este ca mama detine un terene de 1 ha pasune pe un deal, pe ... (vezi toată discuția)
Titlu proprietate misu27 misu27 Am sa va prezint si eu o situatie cu care ma confrunt din 2013. Nu mai stiu cui sa ma adresez si ce sa fac. Problema e in felul urmator: Sotia mea a mostenit ... (vezi toată discuția)
In general despre mosteniri - lege Doncean Doncean Propuneti forurilor competente ca actele notariale in acest caz sa fie insotite de fisa de evaluare, proiect arhitectura, cartea funciara, titlu de proprietate ... (vezi toată discuția)