Sorina Tusa 
	    	Avocat

Sorina Tusa 
	    	Avocat	    

nirolf69 
	    	Utilizator

nirolf69 
	    	Utilizator	    

Sorina Tusa 
	    	Avocat

Sorina Tusa 
	    	Avocat	    

Sorina Tusa, Avocat
 Sorina Tusa, Avocat 	
			 nirolf69 
	    	Utilizator

nirolf69 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Clubul sportiv, non profit are in patrimoniu , aparatura fitness si sport, luate cu bani din sponsorizari. Clubul e dizolvare, ce se intampla cu bunurile?
Spatiul este de la Primarie
~ final discuție ~
 siveora19	                   

Ma intereseaza cadrul legal de dizolvare al unei asociatii culturale pe motiv ca membrii nu mai vor sa activeze. Au facut o adunare generala in care au fost ... (vezi toată discuția)
	                    siveora19	                   

Ma intereseaza cadrul legal de dizolvare al unei asociatii culturale pe motiv ca membrii nu mai vor sa activeze. Au facut o adunare generala in care au fost ... (vezi toată discuția)

gnu	                   

Buna ziua. 
Recent am aflat ca in cadrul unei asociatii cu scop nepatrimonial, conducerea a decis ca toate bunurile asociatiei sa treaca in proprietatea ... (vezi toată discuția)
	                    gnu	                   

Buna ziua. 
Recent am aflat ca in cadrul unei asociatii cu scop nepatrimonial, conducerea a decis ca toate bunurile asociatiei sa treaca in proprietatea ... (vezi toată discuția)

Monica Baiceanu	                   

Buna ziua, am o problema legata de doua asociatii: ambele au aceiasi asociati, una este mai veche si una este creata recent. Cea veche are patrimoniu initial ... (vezi toată discuția)
	                    Monica Baiceanu	                   

Buna ziua, am o problema legata de doua asociatii: ambele au aceiasi asociati, una este mai veche si una este creata recent. Cea veche are patrimoniu initial ... (vezi toată discuția)