Buna seara,
Uite ca am ajuns la 49 de ani si credeam ca le-am vazut si le-am trait pe toate, dar m-am inselat. In seara asta am fost la cumparaturi in Cora Lujerului. Dupa 45 de minute de targuieli pentru parintii mei, am ajuns la raionul de Bacanie sa cumpar niste frisca si crema de ciocolata. Si in timp ce ma uitam la produse parca am simtit ca incepe sa ploua. Ma trag intr-o parte, ma uit pe haina din cos, plina de picaturi, pun mana in cap, ud de asemenea, ma uit in cos, apa peste tot, ma uit in sus si vad ditamai teava de canalizare cu mai multe coturi semn ca deasupra se afla un grup sanita cu 3 wc-uri. Din momentul asta incep sa miros picaturile, mirosul mi se pare suspect pana apuc o punga din cos si simt ca e uda fleasca, o dus la nas si un puternic miros de urina ma izbeste, ma miros si pe mine si la fel, urina. Ma ingrozezsc pur si simplu de ceea ce am patit, sunt plin de urina, cumparaturile la fel. Merg la serviciu clienti, fac reclamatie, chem directia sanitar-veterinara, oamenii constata faptul si inchid raionul, confisca marfa afectata de pe raion, dau amenzi. Dar eu tot plin de urina am ramas, am pierdut 3 ore si nici macar cu cumparaturile nu am ramas, mi-am pierdut timp, mi-am facut nervi si am ramas socat de incident. Si ca deobicei, magazinul nici nu-i pasa, ca nu au vrut, ca a fost o intamplare, ca o fi, ca o pati ...
Rog avocatii de pe acest forum sa ma invete ce trebuie sa fac, consider ca nu e normal sa se intample asa ceva si magazinul sa fie indiferent, sa nu inteleaga ca ai fost afectat si e nevoie sa fie atenti cu tine, sa te ajute sa treci peste moment si sa te despagubeasca pentru ceea ce ai patit in magazinul lor.
Cu multumiri,
Eugeniu
Cel mai recent răspuns:
ContSters107225 , utilizator
22:01, 25 Februarie 2011