avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna seara,
Sunt asociat intr-o firma care datorita faptului ca are datorii la stat s-a cerut executarea silita,dar nu au pe ce sa puna sechestru deoarece firma nu mai functioneaza de doi ani,intrebarea mea este daca ma angajez pot sa-mi puna poprire pe salar chiar daca eram actionar cu 20%?si daca da cat?
Ultima modificare: Vineri, 25 Februarie 2011
alexaces, utilizator
Cel mai recent răspuns: alexaces , utilizator 23:57, 26 Februarie 2011
Poate recurge si la o asemenea forma, va va ;lua cel mult 1/2 din salariu daca nu aveti si alte retineri, 1/2 fiind maxim pentru toate categoriile de retineri
multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare cu executare silita calytul calytul o rugaminte , va rog sa-mi spuneti daca firmei de recuperari EOS ii convine sa ma actioneze in instanta pentru o restanta de 28.000.000 lei vechi? si pe ce pot ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu- cuantum mmiionut mmiionut buna ziua. Imi cer scuze daca s-a mai discutat acest subiect, dar eu nu l-am gasit. Problema mea suna in felul urmator:in ziua de salariu m-am prezentat ca ... (vezi toată discuția)
Societati comercilae lili_khanem lili_khanem bunuri imobile aduse aport la capitalul social (vezi toată discuția)