avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... conventia civila
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

conventia civila

Daca angajez pe cineva cu care inchei o convetie civila,trebuie eu ca angajator sa platesc pensia,sanatatea si somajul acestuia?Mentionez faptul ca acesta isi practica meseria intr-un spatiu inchiriat de la mine,deci nu e platit de catre mine,dar doreste sa incheiem neaparat un contract de colaborare,de fapt echivalent cu conventia civila,in locul unui contract de inchiriere!Oare de ce?Ce avantaje are in acest fel?Care sunt dezavantajele mele?

Alte discuții în legătură

Conventie civila 2009 alina_28 alina_28 am o nelamurire. eu sunt in somaj insa mi-am gasit ceva de lucru dar angajatorul doreste sa se faca o conventie civila. cu ce ma afecteaza pe mine la somaj. ce ... (vezi toată discuția)
Transformare ContSters60781 ContSters60781 Sunt utilizatori ai caror firme au cazut de acord cu angajatii sa nu mai lucreze cu acestia in baza contractelor individuale de munca ci in baza unor contracte ... (vezi toată discuția)
Conventii civile UIFALEAN DIANA UIFALEAN DIANA Odata cu intrarea in vigoare aNoului Cod civil se mai pot incheia Conventii civile cu persoane fizice (vezi toată discuția)