fiica mea s-a angajat la o firma privata magazin dupa o luna s-a efectuat inventarul dupa cate stiu eu se face intre contabil si angajat deci isi noteaza separat bunurile din magazin,ori nu s-a procedat astfel dupa 3 zile au sunat de la contabilitate de la firma respectiva sa se confrunre dar cu ce cu copia originalului care au facut-o ei . precizez ca stocul de inceput nu batea cu ce a luat in primire cand s-a anga jat ,in momentul angajeri aluat in primire de la o alta persoana dar nici pe ea nuaulasat-o sa noteze i-au trimis o copie dupa 3 zile acum dupa o luna nu bate istocul de inceput dar atunci la 3 zile erra in regula mentionez ca punctajul se face telefonic.stocul de iceput e la fel ca al persoanei de la care aluat in primire dar la contabilitate nu desi ei i-au trimis copia tin sa mentionez ca m-au anuntat tot telefonic sa-mi notez stocul de inceput dupa parerea meanu e corect care este undeva la o diferenta de 600ron cu respect astept raspuns
Nu este corect. Inventarul de primire, predare dar si cel de verificare sau anual se face pe liste de inventar, un formular tipizat. Pe acesta trebuie sa semneze comisia de inventariere, getionarul predator, cel primitor sau doar gestionarul impreuna cu membrii comisiei daca nu suntem in situatia unei predari/primiri.
Gestiune
Daniel Valentin
Bună ziua!
In prezent sunt gestionar-vânzător la un magazin de piese auto, lucrez de 8 luni de zile, astăzi mi-am depus demisia cu un preaviz de 20 zile ... (vezi toată discuția)
Inventar institutie
Ramona24
Buna ziua. Cum procedam la inventarul patrimoniului unei institutii in situatia in care in contabilitate apare un numar de bucati de produse, iar faptic sunt ... (vezi toată discuția)