avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Probleme cu banca
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Probleme cu banca

Va salut!
Tatal meu a inceput sa primeasca amenintari cu executarea silita de la o banca la care avea rate. Dat fiind faptul ca el nu are nici proprietati si nici serviciu, fiind somer, ce masuri poate lua banca impotriva lui?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:15, 26 Februarie 2011
niciuna, nu are pe ce sa fie executat silit deocamdata. daca se va angaja i se va pune poprire pe salariu, o treime din acesta se va duce in contul bancii
Multumesc pentru raspunsul prompt, dar eu eram nelinistit in legatura cu un zvon pe care il auzisem precum poti executa zile de inchisoare pentru imprumutul la banca, daca nu ai venituri sa il mai platesti. Multumesc
nu exista asa ceva.
doar daca acel credit a fost obtinut prin frauda.. falsificarea cartii de munca sau alte asemenea, raspunde penal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restanta credit bancar claudiaioana27 claudiaioana27 buna,as dori si eu raspuns la intrebare va rog mult sunt intro situatie disperata va rog sa ma ajutati cu un sfat.Am facut 2 credite de nevoi personale si 2 ... (vezi toată discuția)
Credite bancare jeni.. jeni.. Buna ziua, Acum 2 ani, dorind sa ajut pe cineva, am facut 2 credite bancare, unul de 5.535Euro la banca Raiffeisen si unul de 13.700CHF la Banc Post #-o. ... (vezi toată discuția)
Procedura recuperare debit bancar Ally2009 Ally2009 Buna ziua! Am si eu un imprumut de nevoi personale de 20.000 euro pt care trebuie sa achit lunar o rata de 300 euro, din motive obiective nu am mai putut ... (vezi toată discuția)