avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ma pot titulariza in baza art.253 daca sunt in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ma pot titulariza in baza art.253 daca sunt in maternitate?

Am obtinut nota 7,05 la concursul de titularizare din 2009.
Lucrez in aceasi unitate scolara de 5 ani,dar am intrat in maternitate in 25 .06.2010.
Doresc sa stiu daca ma pot titulariza in baza Instructiunii pentru punerea in aplicare a art.253 din Legea Educatiei Nationale nr1/2011.
Sunt singura candidata pe post ,iar CA din scoala a aprobat cererea,postul fiind viabil 4 ani.
Are dreptul Inspectoratul Scolar sa-mi respinga cererea daca nu am fost repartizata in anul scolar 2010-2011, find in maternitate.

Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 16:47, 28 Februarie 2011
Conditia este sa fiti incadrata in anul scolar 2010-2011. Raspunsul este NU.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titularizare educatoare conf art 253 ne_interesant ne_interesant Sunt educatoare suplinitoare de 2 ani intr-o unitate de invatamant din mediul rural( 4 educatoare in total celelalte 3 sunt titulare), in 2010 am dat examen de ... (vezi toată discuția)
Titularizare - cum? Monica789 Monica789 Buna seara, Sunt noua pe forum si daca se poate am nevoie de un raspuns , poate de la cineva care stie mai multe. Sunt invatatoare , in Bucuresti. Am dat ... (vezi toată discuția)
Suplinitor flori_minicards flori_minicards Buna ziua in luna octombrie am sustinut un concurs pentru educator nu am luat concursul dar am obtinut nota 6,25 iar o prietena 7,35 Doamna Directoare ne-a ... (vezi toată discuția)