avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... bun comun
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

bun comun

Buna ziua,

Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea mea-Dupa cat timp de la casatorie,un bun dobandit inaintea casatoriei devine bun comun.Mai exact un imobil dobandit inaintea casatoriei dupa cat timp devine bun comun?
Cel mai recent răspuns: ContSters188173 , utilizator 20:05, 28 Februarie 2011
bunul dobandit inainte de a fi casatorit ramane bun propriu si nu va deveni niciodata bun comun.
Indiferent de durata casatoriei, un bun propriu nu va deveni niciodata un bun comun.
Acest lucru nu este posibil. Bunurile comune sunt numai acelea dobandite in timpul casatoriei.
eu sunt in situatia in care tata mi-a dat bani..si in timpul casatoriei am cumparat cu banii un imobil..
e bun comun sau suntem in prezenta subrgatiei reale..

banii au fost pentru mine si nu pentru / in folosul casatoriei:((
nu ma ajuta nimeni??:(
el m-a dat afara..acum
ce actiune promovez..partaj cu contributia mea100% sau revendicare?:rolleyes:

Alte discuții în legătură

Achizitionarea unui imobil in timpul casatoriei de unul dintre soti eli67 eli67 In cazul cumpararii unui imobil de catre unul dintre soti in timpul casatoriei, daca imobilul a fost achitat in totalitate de catre unul dintre soti, ... (vezi toată discuția)
Bun propriu sau comun ? laur27 laur27 Va rog sa-mi sa ma ajutati cu un sfat . Sotia mea a achizitionat un imobil in timpul casatoriei cu mine, in contractul de vanzare cumparare a imobilului se ... (vezi toată discuția)
Bunuri dobandite in timpul casatoriei flowersun flowersun Buna ziua, Sunt casatorita de 2 ani si doresc sa achizitonez din banii mei o garsoniera. As vrea sa stiu, daca sotul meu poate face la notar o declaratie in ... (vezi toată discuția)