avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Avantajele firmei pentru angajare absolvent promotia ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Avantajele firmei pentru angajare absolvent promotia 2008 (fara relatii cu angajatori)

Buna ziua,

Doresc sa angajez la SRL-ul meu un absolvent de facultate promotia 2008, care nu a mai avut angajari cu carte de munca la alti angajatori. Pana acum a facut voluntariate, munca patriotica etc.

Ce facilitati ar putea avea firma mea daca-l angajez permanent si-l tin 2 ani? Stiu ca legislatia in domeniul a fost actualizata de curand (ex: legea 76/2002 etc)....

Vorbim teoretic, fiindca in urma cu un an am angajat un somer cu varsta mai mare de 45 de ani si nici in ziua de astazi nu am primit vreun ajutor de la Stat (in urma cu 3-4 luni am primit o scrisoare de la AMOFM prin care mi se comunica faptul ca acea conventie nu a fost semnata din lipsa de fonduri)....

Respectele mele !

Alte discuții în legătură

Ce avantaj au persoanele peste 45 de ani privind angajarea? snake_val snake_val As dori sa aflu care sunt legile care vizeaza angajarea persoanelor peste 45 de ani si ce facilitati le ofera statul? (vezi toată discuția)
Ajofm nu inregistreaza conventii pentru someri angajati, ce pot sa fac? mesterul1 mesterul1 Am infiintat recent o intreprindere individuala activitati prestari servicii, am intrebat la AJOFM Hunedoara DEVA daca beneficiez de facilitati daca angajez ... (vezi toată discuția)
Subventie pentru angajator aivilale aivilale Am angajat o persoana cu varsta de peste 45 de ani. Cum pot intra in posesia subventiei de la stat? (vezi toată discuția)