avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... rca
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

rca

am fost lovit din spate de catre o masina si impins in alta masina, pe data de 24.02.2011. A venit politia la locul acidentului si a stabilit ca masina in care am fost impins era oprita, eu eram oprit si cel din spate nu a putut frina pentru a evita accidentul. La sectia de politie am realizat ca ITP meu era expirat. Considerati ca sc de asigurari a vinovatului (o....ig) se poate lua de acest lucru pentru a nu ma despagubi?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 18:37, 26 Februarie 2011
In cazul descris de Dvs. nu are motiv sa nu va despagubeasca.

Succes!
ITP-ul nu are relevanta in aceasta situatie. Asiguratorul va trebui sa despagubeasca toate pagubele produse de clientul sau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna recent am avut un accident. s-a oprit un camion pe drum european ... Nikolasz Nikolasz Buna recent am avut un accident. Sa oprit un camion pe drum european in spatele lui au fost doua masini eu am fost al treilea si am intrat in ei fiindca az ... (vezi toată discuția)
Accidentat cu itp expirat tiki tiki De curind am fost lovit intr-o intersectie de un dobitoc care circula cu 80/ora in conditii de carosabil umed ,noapte si vizibilitate redusa; euaveam ... (vezi toată discuția)