avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... accidentat cu itp expirat
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

accidentat cu itp expirat

De curind am fost lovit intr-o intersectie de un dobitoc care circula cu 80/ora in conditii de carosabil umed ,noapte si vizibilitate redusa; euaveam prioritate de dreapta.Problema e ca circulam cu ITP-ul expirat.Marea intrebare este daca asiguratorul celui vinovat de producerea accidentului ma va despagubi pt.daunele pe care mi le-a provocat 'dobitocul'?(sau se vor prevala de absenta itp-ului pt.a evita despagubirea???)Va multumesc ..!
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 12:47, 13 Decembrie 2010
daca el a fost de vina pt producerea accidentului, faptul ca dvs aveati itp-ul expirat, nu e un motiv sa nu va despagubeasca asiguratorul.
Faptul ca aveati ITP-ul expirat nu-i treaba asiguratorului ci a politiei care va poate amenda si ridica certificatul de inmatriculare. Alta era treaba daca dv erati vinovat si accidentul se producea din motive tehnice ale masinii dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu itp expirat madalina18061985 madalina18061985 La o intersectie un taxi nu a oprit la \"stop\" si l-am lovit. Eu nu am avut nici o vina in producerea accidentului, singurul vinovat fiind soferul de taxi ... (vezi toată discuția)
Despagubire firma asigurari auto romandorin romandorin am avut un eveniment rutier fara vinovatia mea.am primit asigurarea soferului vinovat si am probleme cu firma de asigurare(nu plateste paguba) sub pretextul ca ... (vezi toată discuția)
Prejudiciatul are itp expirat, poate sa faca reparatiile pe rca vinovatului herion herion Buna ziua, Acu cateva zile am fost lovit destul de rau. Domnisoara vinovata are RCA. Din pacate am descoperit ca am uitat sa-mi fac ITP-ul. Firma de ... (vezi toată discuția)