avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident cu itp expirat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident cu itp expirat

La o intersectie un taxi nu a oprit la "stop" si l-am lovit. Eu nu am avut nici o vina in producerea accidentului, singurul vinovat fiind soferul de taxi care nu a acordat prioritate. Politia a stabilit ca este responsabil de accident. Inspectorul a constat ca e de dauna totala dar imi cere si itp-ul care este expirat. Mai pot beneficia de despagubire daca nu am itp-ul valabil? Politia nu a avut nici o reactie in acest sens.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 10:29, 9 Decembrie 2015
Nu are nici o legatura expirarea ITP-ului dumneavoastra cu despagubirea.
Multumesc pt raspuns, as putea primi si o justificare?
Sunt doua spete diferite. Chiar daca aveati ITP valabil, tamponarea ar fi tot tamponare... Era problema daca dumneavoastra ati fi cea vinovata.
Ultima modificare: Luni, 7 Decembrie 2015
Laszlo Bicsak, Alte profesii
In cazul in care dvs. trebuia sa acordati prioritate vehiculelor care circulau pe un drum cu prioritate cu care va intersectati putea fi invocata starea tehnica necorespunzatoare a sistemului de franare ca fiind cauza accidentului de circulatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accidentat cu itp expirat tiki tiki De curind am fost lovit intr-o intersectie de un dobitoc care circula cu 80/ora in conditii de carosabil umed ,noapte si vizibilitate redusa; euaveam ... (vezi toată discuția)
Accident in intersectie dirijata catalin. catalin. Buna seara, Intr-o intersectie dirijata prin indicatoare s-a produs un accident de circulatie. Eu circulam pe un drum care in intersectie avea indicatorul ... (vezi toată discuția)
Prejudiciatul are itp expirat, poate sa faca reparatiile pe rca vinovatului herion herion Buna ziua, Acu cateva zile am fost lovit destul de rau. Domnisoara vinovata are RCA. Din pacate am descoperit ca am uitat sa-mi fac ITP-ul. Firma de ... (vezi toată discuția)