In Decembrie 2008 am intrat intr-o societate ca administrator cu 80% devenind asociat cu un "prieten"a carui sotie a iesit din societate prin intrarea mea.Din Decembrie 2008 pana in prezent nu am desfasurat activitati financiare in cadrul acelei societati intrucat am inceput cu stangul.Dupa ce am preluat partile sociale ale sotiei"prietenului meu am constatat in scurt timp ca motivul invocat de prietenul meu sa ne asociem respectiv depunerea unui dosar pentru fonduri Europene a fost doar un pretext .In martie 2009 am aflat ca societatea avea mari datorii din Tva si impozit pe profit intrucat acesta luase doua credite din banci si doua autoturisme.De aici incepe jocul lui murdar,Dupa ce am intrat eu in societate el nu a mai platit creditele si ratele si au inceput sa curga somatiile si el a continuat sa nu fie corecti prin simularea unui furt din autoturismul sau a actelor financiar -contabile care au fost furate din masina chiar in momentul in care fortat de mine si de garda financiara care ne chena la control a trebuit sa simuleze luarea actelor de la contabila si disparitia lor.Culmea acea contabila a sa nu mai avea nici copiile actelor in calculator.Am scapat cu Nup in procesul cu garda financiara pentru neprezentarea actelor la control si am ajuns acum cu o hotarare judecatoreasca eliberate de tribunal in care mi se angreneaza raspunderea in solidar cu asociatul meu care a luat doua credite si le-a scurs pintr-o firma care erea a fiului sau in baza unei procuri de la acesta .Intr-un cuvant el platea catre firma fiului si tot el scotea banii din contul firmei fiului in baza procurii data de fiul sau desi firma erea radiata de ORC de la Registrul comertului.Acum vrea sa atac cu recurs acea hotarare cu recurs la curtea de apel intrucat sumele de bani au fost luate si trase din cont pana sa devin eu administrator si nu am beneficiat si eu de ele asa cum scrie in hotararea mentionata si raportul Practicienilor in Insolventa depus contine f multe erori ce pot fi dovedite cu inscrisuri pentru a-mi dovedi nevinovatia.Problema cea mai mare este ca nu dispun de bani pentru angajarea unu avocat care mi-a solicitat 1000 lei duca ce a vazut cum stau in acte doar pentru a-mi intocmi actele considerand ca apararea in sala o pot face si singur.As avea nevoie de ajutor in intocmirea recursului ce trebuie depus pana la 28-02-2011.Va multumesc din suflet pentru ajutor.
Ps.Imi cer scuze,dar aici este doar un rezumat a spetei ,daca este nevoie de explicatii suplimentare pot sta la dispozitie cu explicatii suplimentare.
Intrarea mea in firma sa facut pintr-un act sub semnatuta privata,fara a se face descarcarea de gestiune de la fostul administrator respectiv sotia "prietenului"meu.
Cum se numara zilele de recurs?am o hotarare pentru angajarea raspunderi in solidar si vreau sa o atac cu recurs.pe hotarare scrie doar atacabila cu recusr fara sa scrie termenul.urmeaza sa o atac cu recurs in 7 zile de la comunicare.am primit hotararea in data de 21 -02-2011 ultima zi este 28?multumesc
data de 01.03.2011 este ultima zi de depunere a recursului. Acesta se depune la tribunal sau se trimite cu posta cu confirmare de primire.
Pentru a se formula recurs e necesar sa se motiveze si pentru acest lucru trebuie sa va folositi de actiunea in atragere, intampinarea si de raportul intocmit de lichidator.
Nu va poate ajuta nimeni cu o cerere - nu exista recursuri tip, fiecare recurs are particularitatile lui.
In cazul in care nu formulati si depuneti in termen recursul veti fi executat silit pentru suma mentionata in sentinta de atragere.