Pentru stabilirea pensiei de intretinere am introdus o ordonanta presedintiala inaintea judecarii divortului, stabilindu-se PA la 25% pana la ramanerea definitva a sentintei civile de divort. Prin hotararea de divort s-a stabilit, printre altele, pensia de intretinere la 20%, cu diminuarea acesteia de la pronuntare, fara sa se tina seama de O.P. care dispunea acordarea acesteia pana la definitivarea sentintei de divort. Ce sa fac acum? Pot sa cer revizuirea sentintei in conditiile in care sentinta civila a ramas definitiva in 2007?!. Recunosc ca eu am observat greseala tarziu....#-o
Repet: nu mi se pare a fi o greseala. Ordonanta stabilea temporar, hotararea de divort definitiv de la introducerea actiunii.
E normal sa se aplice hotararea de divort si sa se corecteze, astfel, ce s-a stabilit temporar, pe probe mai putine si mai lapidar administrate...
Eu cred ca a fost o hotarare buna.
Restituire
ContSters378969
Hotararea judecatoreasca in urma procesului de ordonanta presedintiala era ca tatal plateste pensie de intretinere 25% din veniturile nete si permanente.Dupa ... (vezi toată discuția)