avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Frauda priviind repartitoarele de caldura
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Frauda priviind repartitoarele de caldura

"Locuiesc" spun in ghilimele pentru ca trec rar pe acolo, in apartamentul verisoarei mele care este plecata din tara si am avut o intelegere sa am grija de apartament cat aceasta este plecata. Apartamentul este dotat cu repartitoare de caldura, si ocazional deschid un calorifer sa nu se creeze umezeala in apartament si primesc facturi de 200Ron, 170Ron si mi se pare strigator la cer. Este normal ? Si daca nu ce proceduri pot inainta pentru a remedia acest lucru ? presupun ca este o frauda si i-am comunicat acest lucru celui care citeste repartitoarele lunar si el ridicand din umeri a zis stiti si dumneavoastra care sunt treburile in romania..cu alte cuvinte fura cine poate..cine nu..plateste. care este procedeul de calcul ? indexul se inmulteste cu furtul si se ridica la patrat cu frigul din case ? Va rog sa imi da-ti un sfat in rezolvarea acestei probleme, va multumesc !
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 19:53, 26 Februarie 2011
faceti plangere impotriva administratorului sau presedintelui de asociatie, pentru imbogatire fara just temei, inselaciune etc.
In temeiul art 10 din L nr 230/2007 solicitati presedintelui de asociatie sa va prezinte baza legala de calcul contravaloare caldura .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un calorifer in plus la plata andreistan andreistan In blocul nostru s-au mutat de 2 ani o familie in un apartament de 2 camere. Cand au cumparat [b]apartamentul acesta avea 4 calorifere cu 4 ... (vezi toată discuția)
Caldura ganca ganca buna ziua e corect sa platim caldura in functie de suprafata locuibila chiar daca nu incalzesc toate cele 3 camere, ci doar 2. Mentionez ca a 3 a camera e ... (vezi toată discuția)
Citirea repartitoarelor de catre administratia blocului MrOrange MrOrange Buna seara, Problema este urmatoarea: in urma cu aproximativ 7 ani (eu locuiesc de 5 ani in apartament) contractual cu firma care a montat, administrat si ... (vezi toată discuția)