Ma numesc A F , in data de 24.06.2010 am fost sactionat de catre politia comunitara pentru stationare in statia de taxi cu suma de 500 lei. Procesul verbal am refuzat sa-l semnez datorita faptului ca agentul constatator care l-a intocmit, la intocmit eronat privind numele. In data de 16.09.2010 am fost somat de catre Primaria orasului de domiciliu ca am de platit amenda respectiva. Am cerut anularea in instanta ( termen 29.03.2011). Intrebarea mea este ce sanse am pentru ca instanta sa anuleze respectivul proces verbal avand in vedere ca:
- procesul verbal prezinta corecturi cu pasta corectoare vizibil, in urma corecturilor facute numele si unul din prenume sunt inscrise intr-un cuvant
- in procesul verbal nu este indicat martor
- procesul verbal nu mi-a fost adus la cunostiinta in termen de 30 zile cum prevede O G 2/2001 ( prescriptia contraventionala
- iar din cate stiu exista fotografii facute de catre agentul de politie cu telefonul mobil la autoturism parcat in dreptul semnului oprirea interzisa
Va multumesc.
=D>=D>=D> Lipsa semnaturii lipsa martorului asistent,si la rublica "Alte mentiuni"nimic mentionat atrage nulitatea absoluta a p-v de constatare si sactionare a contraventiilor, Aveti sanse de admitere aplangerii de 100%..Succes
Amenda parcare
laura-jurist
buna ziua
am primit o amendapt ca am parcat pe un trotuar, la coltul unei strazi, si cica am blocat accesul pietonilor pe trotuar. bmentionez ca in zona nu ... (vezi toată discuția)