avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii concediu odihna
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

concediu odihna

in programul de salarii la 3125 salariu brut, cu acelasi salariu in ultimele 3 luni imi iese indemnizatia neta pentru CO 2428 lei, iar dumneavoastra 3750, ceva nu este in regula cu programul de contabilitate ,
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 22:21, 26 Februarie 2011
Baza de calcul pentru concediu de odihna este media zilnica a drepturilor salariale salariul (salariul de baza, indemnizatiile si sporurile cu caracter permanent) din ultimele 3 luni anterioare celei in care este efectuat concediul, multiplicata cu numarul de zile de concediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu odihna ilinanamaria ilinanamaria la un salariu brut de 2500 lei +25% spor vechime=3125 lei, pentru 24 zile concediu de odihna cat trebuie sa iau net indemnizatie pentru CO (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neplatit integral nibbana nibbana Lucrez intr-o firma de 1 an si 2 luni,am solicitat acordarea concediului de odihna si am primit doar 75% din salariu. este legal ? (vezi toată discuția)
Concediu de odihna ContSters116232 ContSters116232 Deci sunt in urmatoarea situatie,luna trecuta am avut concediu de odihna 8 zile ,am lucrat mai multe ore , am realizat targetu care il aveam si am luat salariu ... (vezi toată discuția)